ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥΡΟΥΖΗ

Ιωάννα (Γιαννούλα) Μουρούζη
Το πραγματικό της όνομα ήταν Μούρογλου. Γεννήθηκε το 1941 και πέθανε στις 19 Μαρτίου 2000.
Φιλμογραφία
Ο μπακαλόγατος (1968)
Ο Μανωλάκης ο τέντι μπόι (1967)
Επιχείρηση όρμα χοντρέ (1966) 
Περσεφόνη
Θυσία (1966)
Το φτωχόπαιδο (1965)
Φτωχός εκατομμυριούχος (1965) [Τζένη]
Με ιδρώτα και δάκρυα (1965)[Ζωίτσα]
Έξω φτώχεια και καλή καρδιά (1964)
Ήταν όλοι τους... κορόιδα! (1964)
Η καρδιά της μάνας (1963)[τραγουδίστρια]
Εμείς τα μπατιράκια (1963)[Παρασκευούλα]
Η Μπέττυ παντρεύεται (1961)[Μαίρη Χαραλαμπίδου, φίλη Μπέτυς]
Μαλάμω (1960)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεννήθηκε το 1941 και το πραγματικό της επώνυμο ήταν Μούρογλου