ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

AINA MAOUER

Άινα Μάουρερ ή Μάουερ 
Βελγίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια και χορογράφος. Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Δημήτρη Μαρά (πέθανε το 1998). Πέθανε το 2002.
Φιλμογραφία
Τα παιδιά της πιάτσας (1979)
Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας (1976)[μανούλι]
Τα λιονταράκια (1974)
Τον αράπη κι`αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς! (1973)
Δάκρυα για έναν αλήτη (1971) [Δώρα]
Τα βήματα της φωτιάς (1971) [Πέγκυ Χόφμαν]
Φλογισμένη σάρκα (1971)
Αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά (1971)
Η αριστοκράτισσα και ο αλήτης (1970) [Πέγκι]
Ο μικρός δραπέτης (1969)
Τα δυο πόδια σ' ένα παπούτσι (1969)
Ο τσαχπίνης (1968) [Μαίρη Πάπας]
Άνθρωπος για όλες τις δουλειές (1966)
Αχ και να ’μουν άντρας (1966)
Φίφης ο ακτύπητος (1966)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εφυγε από τη ζωη το 2002

Ανώνυμος είπε...

(Αλλος ανωνυμος:) Πεθανε το 2002 συμφωνα με αυτη τη πηγη
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%86%CE%B9%CE%BD%CE%B1_%CE%9C%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%B5%CF%81