ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

ΕΛΕΝΗ ΚΡΙΤΗ

Ελένη Κριτή
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη, από όπου αποφοίτησε το 1962.
Φιλμογραφία
Ένας υπέροχος άνθρωπος(1971)
Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα (1969)
Η ζηλιάρα (1968)
Ορκίζομαι είμαι αθώα (1968)

Ένα έξυπνο έξυπνο... μούτρο (1965) [Μίνα]
Μια τρελή τρελή οικογένεια (1965)
Πράκτορες 005 εναντίον Χρυσοπόδαρου (1965) [Ρίτα Παυλίδη] 
Το χώμα βάφτηκε κόκκινο (1965)
Η αστεφάνωτη (1964)


Δεν υπάρχουν σχόλια: