ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΦΑΝΗ


Μαρίνα Πεφάνη
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε το 1965.
Φιλμογραφία
Χωρίς αύριο (1990) [μητέρα Τάνιας Αργυρίου]
Ραντεβού με το θάνατο (1989)
Το παιδί του σωλήνα (1982)
Αλλαγή και το λουρί της μάνας (1982)
Η σκλάβα (1970)
Σε ικετεύω αγάπη μου (1970)
Το όνειρο της Κυριακής (1970)
Γαμπρός από τη Γαστούνη (1969)
Για ένα ταγάρι δολάρια (1969)
Αδυναμίες (1969)
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό... (1969)
Κοκοβιός και σπάρος στα δίχτυα της αράχνης (1967)
Η γυναίκα μου τρελάθηκε (1966)
Δοσατζού επιχείρηση γαμπρός (1966)
Θυσία (1966)
Λουίζα (1966)
Να ζη κανείς ή να μη ζη; (1966) [Στέλλα]
Φίφης ο ακτύπητος (1966)
Φως... νερό... τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966)
Ο ατσίδας (1962)[κάνει πάρτι στο σπίτι της]
Κατήφορος (1961)
Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο κοντός (1961)[τουρίστρια]
Η γυναίκα μου τρελάθηκε (1960)
Ερωτικά παιχνίδια (1960)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επαιξε και στην σειρα ο δρομος το 1977 με τον Ριζο.