ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Μιχάλης Μεταξάς
Ηθοποιός, χορευτής, χορογράφος και καλλιτεχνικός διευθυντής. 
Φιλμογραφία
Γκαρσονιέρα για δέκα (1981) [χορευτής]
Μια Μάνα Κατηγορείται (1972) [χορευτής]
Πιο Τρελλοί και απ` τους Τρελλούς (1972
) [χορευτής]
Σέργιος και Αννα (1971
) [χορευτής]
Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά (1970)

Νά΄τανε το 13 νά' πεφτε σε μας (1970)[χορευτής]
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)[χορευτής στο διαγωνισμό]
Η μεγάλη Ανάσταση (1969)[πελάτης μπαρ]
Το...θύμα (1969)[χορευτής]
Το αφεντικό μου ήταν κορόιδο (1969)[χορευτής]
Η καρδιά ενός αλήτη (1968)[Δημήτρης Δελησταύρου]
Μείνε κοντά μου αγαπημένε (1968)

Πολύ αργά για δάκρυα (1968)[χορευτής]
Μια κυρία στα μπουζούκια
(1968)
Ταπεινός και καταφρονεμένος
(1968)[καλεσμένος και ήρωας επεισοδίου στο κέντρο διασκέδασης]
Οι θαλασσιές οι χάντρες
(1967)
Ο μόδιστρος (1967)[χορευτής]
Πειραιάς ώρα 7.30 (1967)[χορευτής]
Πάρε κόσμε (1967)[φίλος Μαντζουράνη/χορευτής]
Διπλοπενιές (1966)[χορευτής]
Είναι ένας τρελός, τρελός Βέγγος (1965)[χορευτής]
Κάτι να καίη
(1964)[μέλος συγκροτήματος]
Το δόλωμα
(1964)
Ο εμίρης και ο κακομοίρης
(1964)[χορευτής]
Έκλαψα πικρά για σένα (1964)
Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του (1964)[στο χορό και στο καυγά]
Η ψεύτρα (1963)[χορευτής]
Λαός και Κολωνάκι (1959) [χορευτής]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: