ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΗΣ

Γιάννης Κωστής
Γεννηθηκε το 1933 στην Αθηνα. 
Φιλμογραφία
Η Ερωμένη (1981)
Το διαμάντι του Διαμαντή (1987)
Η κραυγή μιας αθώας (1969)
Ο πρόσφυγας (1969)
Ο πεθερόπληκτος (1968)
Οι Μνηστήρες της Πηνελόπης (1968)
Ο Κίτσος και τ' αδέλφια του (1968) 
Ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα (1968) 
Τρελλός παλαβός και Βέγγος (1968) [στο αστυνομικό τμήμα]
Ένας απένταρος λεφτάς (1967)Χάιδω (1967) [Πέτρος]
Ο Μεθύστακας του Λιμανιού (1967)
Ο εξυπνάκιας (1966)
Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966)
Η βουλευτίνα (1966)
Και οι... 14 ήταν υπέροχοι! (1965)
Υιέ μου... υιέ μου... (1965)
Κατατρεγμενοι της Μοιρας (1964) 
Μικροί και μεγάλοι εν δράσει... (1963)
Οργή (1962)Λύτρωσε με αγάπη μου (1960)
Η Λίζα τό 'σκασε (1959)
Το Αγοροκόριτσο (1959)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεννηθηκε το 1933 στην Αθηνα.