ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΗΣ

Γιάννης Κωστής
Γεννήθηκε το 1933 στην Αθήνα (Κολωνός). 
Φιλμογραφία
Η ερωμένη (1981)
Το διαμάντι του Διαμαντή (1987)
Η κραυγή μιας αθώας (1969)
Ο πρόσφυγας (1969)
Ο πεθερόπληκτος (1968)
Οι μνηστήρες της Πηνελόπης (1968)
Ο Κίτσος και τ' αδέλφια του (1968) 
Ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα (1968) 
Τρελός παλαβός και Βέγγος (1968) [ιδιοκτήτης έκθεσης επίπλων]
Ένας απένταρος λεφτάς (1967)
Χάιδω (1967) [Πέτρος]
Ο μεθύστακας του λιμανιού (1967)
Ο εξυπνάκιας (1966)
Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966)
Η βουλευτίνα (1966)
Και οι... 14 ήταν υπέροχοι! (1965)
Υιέ μου... υιέ μου... (1965)
Κατατρεγμένοι της μοίρας (1964) 
Μικροί και μεγάλοι εν δράσει... (1963)
Οργή (1962)
Λύτρωσε με αγάπη μου (1960)
Η Λίζα τό 'σκασε (1959)
Το αγοροκόριτσο (1959)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεννηθηκε το 1933 στην Αθηνα.

Ανώνυμος είπε...

sosta gennithike stin athina kai emene ston kolono mexri pou pantreftike