ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

ΜΑΡΙΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ

Μαρία Ζαφειράκη
Γεννήθηκε στην Κοζάνη. Είχε παντρευτεί τον ηθοποιό Σπύρο Κωνσταντόπουλο (πέθανε το 2007) με τον οποίο απέκτησε έναν γιο.
Φιλμογραφία
Το χάραμα (1994)
Άλκηστη (1986) [Ζαμπέλη]
Τα τσακάλια (1981)
Ισόβια (1980) [Όλγα Μάγερ]
Ένας νομοταγής πολίτης (1974) [Καλλιόπη Μοναχογιού]
Οι βάσεις και η Βασούλα (1974) [Βάρνα]
Ερωτική συμφωνία (1972)
Η ώρα της αλήθειας (1969)[Ελένη Απέργη]
Τα παιδιά του λιμανιού (1969)
Η κραυγή μιας αθώας (1969)
Επί εσχάτη προδοσία (1968)
Το κανόνι και τ΄αηδόνι (1968)
Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα (1968)
Καρδιές που ξέρουν ν`αγαπούν (1967)
Κατάρα είναι ο χωρισμός (1967)
Πυρετός στην άσφαλτο (1967)

Δεν υπάρχουν σχόλια: