ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

ΚΑΙΤΗ ΘΕΟΧΑΡΗ

Καίτη Θεοχάρη (Χλόη)
Γεννήθηκε στην Ξάνθη. Ηθοποιός και τραγουδίστρια. Σε κάποιες ταινίες εμφανίστηκε ως Καίτη Χλόη. Πήγε να ξεπεράσει σε ''γυμνά'' την Ζέτα Αποστόλου, αλλά δεν τα κατάφερε.
Φιλμογραφία
Ερωτικές στιγμές (1972)
Παιδί μου, αγάπη μου (1969) [Καίτη]
Στη ζωή μαζί σου πόνεσα (1968) [Μαίρη]
Υπόθεσις Ερμής (1968)
Άκρως απόρρητο (1967)
Τρούμπα 67 (1967) [Ρίτα]
Ματωμένη Γη (1967) [Μαρία]
Μαζί σου για πάντα (1966)
Ο αδελφός μου ο τρελάρας / Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966) [Λένα]
Το παραστράτημα της ορφανής (1966)
Γαβριέλα, η αμαρτωλή της Αθήνας (1966)
Ο μπαμπάς μου ο τέντι μπόις (1966)
Ούτε μιλάει ούτε λαλάει (1966)
Καημοί στη φτωχογειτονιά  (1965)[Ειρήνη]ΩΣ ΧΛΟΗ
Στουρνάρα 288 (1959) [Ερατώ Κολιοδήμα]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ http://diskoryxeion.blogspot.bg/

Δεν υπάρχουν σχόλια: