ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1974).
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

ΦΑΝΗΣ ΧΗΝΑΣ

Φάνης Χηνάς
Ο Φάνης Χηνάς (1940 - 12 Φεβρουαρίου 1992) ήταν ηθοποιός. Έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά «Επιστροφή», η οποία προβλήθηκε από την κρατική τηλεόραση το φθινόπωρο του 1982. Γεννήθηκε στη Μαραθιά Ευρυτανίας το 1940. Αποφοίτησε από τη σχολή του Πέλου Κατσέλη. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ και πέθανε στο Βόλο στις 12 Φεβρουαρίου 1992 από εγκεφαλίτιδα. Το όνομά του φέρει ένα Δημοτικό Θέατρο στην Αθήνα.
Φιλμογραφία
Γκολφ Στρημ (1991)
Νοκ άουτ (1986) [Φάνης]
Αλταμίρα (1986)
Μπορντέλο (1985) [Λοχαγός Μason]
Ζήτημα ζωής και θανάτου (1973)

Ναι μεν, αλλά... (1972) [Φάνης]
Αέρα,αέρα,αέρα (1972)
Μαντώ Μαυρογένους (1971)
Βόρτεξ (1967) [Φίλιππος]
Εμείς οι Αμαρτωλοί (1966)
Κοινωνία Ώρα Μηδέν (1966)[δημοσιογράφος]
Το πρόσωπο της Μέδουσας (1966)
Μεγάλη μου αγάπη (1966)
Μια σφαίρα στην καρδιά (1965)


Δεν υπάρχουν σχόλια: