ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

ΜΠΕΤΥ ΛΙΒΑΝΟΥ

Μπέτυ Λιβανού (Τράτα)
Γεννήθηκε στην Αθήνα (Ακαδημία Πλάτωνος)
το 1951. Το πραγματικό της όνομα είναι Δέσποινα Τράτα. Είναι σύζυγος του σκηνοθέτη Γιώργου Πανουσόπουλου με τον οποίο απέκτησαν δυο κόρες, την ηθοποιό Μαργαρίτα Πανουσοπούλου και την Δέσποινα. Είναι μόνιμος κάτοικος Παιανίας και ασχολείται με το κτήμα της.
Φιλμογραφία
Στο ξέσπασμα του φεγγαριού (2010) [Ελεονόρα]
Το σινεμά γυμνό (2010) [η ίδια]
Τεστοστερόνη (2004)
Μια μέρα τη νύχτα (2001) [Μαρία]
Ο παράδεισος είναι προσωπική υπόθεση (2001)
Όνειρα γλυκά (2000) [Ελένη]
Ο τσαλαπετεινός του Wyoming (1995) [Ελένη]
Η εποχή των δολοφόνων (1993) [Δάφνη]
Το πεθαμένο Λικέρ (1992)
Μ' αγαπάς; (1988) [Δέσποινα Παπάζογλου]
Μανία (1985)
Ξαφνικός έρωτας (1984) [Ελένη]
Υπόγεια διαδρομή (1983) [Ειρήνη Καββαδία]
Άρπα-Colla (1982) [σύζυγος του Γιώργου]
Οι απέναντι (1981) [Στέλλα Βελή]
Ένα γελαστό απόγευμα (1979) [Ελένη]
Ο ασυμβίβαστος (1979) [Άννα]
Ταξίδι του μέλιτος (1979) [Χριστίνα]
20 γυναίκες κι εγώ (1973) [Μπέτυ Σωτηροπούλου]
Η αμαρτία της ομορφιάς (1972) [Ρένα Αστερίου-Βλαστού]
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971) [Πίτσα Παπαρόδου] 
Κατάχρησις εξουσίας (1971) [Ελένη Αποστολοπούλου]
Ο επαναστάτης ποπολάρος (1971) [Έλντα ντιΜάρα]
Οι αμαρτωλοί (1971) [Άννα Σπηλιοπούλου-Ματθαίου]
Οι άγγελοι της αμαρτίας (1966)

1 σχόλιο:

Γιασεμί είπε...

Εχει δυο κορες με τον σκηνοθετη Γιωργο Πανουσοπουλο την ηθοποιο Μαργαριτα Πανουσοπουλου και τη Δεσποινα.