ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΥΡΑΚΟΥ

Μαριάννα Κουράκου
Γεννήθηκε στην Αθήνα (Πατήσια) στις 28 Αυγούστου  1941 (άλλη πηγή αναφέρει το 1942). Σπούδασε στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και κλασικό χορό στη σχολή της Έλλης Ζουρούδη. Ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιώργο Μοίρα ιδιοκτήτη των μύλων ''Αγίου Γεωργίου'',ο οποίος πέθανε. Απέκτησε τρία παιδιά.
Φιλμογραφία
Η επιστροφή της Μήδειας (1968)[Φιλιώ]
Θύελλα στο σπίτι των ανέμων (1968) [Έλενα]
Ο αλύγιστος (1968)[Ελένη]
5 γυναίκες για έναν άνδρα (1967) [Αλέκα Λιακοπούλου]
Η κοροϊδάρα (1967) [Μαριάννα Κουράκου]
Σαπίλα και αριστοκρατία (1967) [Χριστίνα]
Η αρτίστα (1966) [Χριστίνα]
Ο εξυπνάκιας (1966) [Τζούλια Πανά]
Χαμένη ευτυχία (1966) [Ελένη]
Επιχείρησις Δούρειος Ίππος (1966)
Αφήστε με να ζήσω (1965) [Άννα]
Κάνε με πρωθυπουργό (1965) [Λίλα Σακοπούλου]
Κατάρα με δέρνει βαριά (1965)
Αδικημένη (1964) [Αγγελική Ανδρέου]
Νυχτοπερπατήματα (1964)
Σε ποιον να πω τον πόνο μου (1964) [Μαρίνα Μαρή]
Ο δρόμος με τα κόκκινα φώτα (1963)
Πολιορκία (1963) [Μυρτώ]
Τα παλιόπαιδα (1963) [Μαρία]
Τερέζα (1963) [Τερέζα]
Το μεγάλο αμάρτημα (1963)
Κλάψε φτωχή μου καρδιά (1962) [Ρένα]
Ο γερο-Δήμος (1962) [Χρυσαυγή]
Οιδίπους τύραννος (1958) [Χορός]
Ο μεθύστακας (1949)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξερει κανεις τιποτα για τη Μαριαννα Κουρακου? Γιατι εξαφανιστηκε απο τα καλλιτεχνικα τοσο νωρις? Τι κανει σημερα? Εχει οικογενεια παιδια? Αν καποιος ξερει αν μπορει ας μας πει γιατι ηταν πολυ αγαπητη και ομορφη και δεν ξερουμε τιποτα για εκεινη δυστυχως.

aPOSTOLOS zIOGAS είπε...

δυστυχως......τα ιδια θα θελα να μαθω κι εγω

Γιωργος Ξενουλης είπε...

Βρίσκετε στην Πάτρα,ζει και βασιλεύει

Ανώνυμος είπε...

Η Μαριαννα Κουρακου γεννηθηκε το 1942 και σημερα ειναι 74 ετων.Ζει στην Αθηνα και εχει τρια παιδια.

Παναγιώτης Ανταμς είπε...

Να κάνει καμία εμφάνιση,κάπου,να την δούμε...

Ρήγας είπε...

Αποσύρθηκε πολύ μικρή λόγω γάμου... Πριν κάτι χρόνια (2006) είχε ακουστεί πως πούλησε τη βίλλα της στον Κώστα Καραμανλή ση Ραφήνα
http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=37518&subid=2&pubid=367309