ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

ΝΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ

Νόρα (Ελεωνόρα)Κατσέλη
Γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 1946.
Κόρη της ηθοποιού Αλέκας Κατσέλη και του σκηνοθέτη Πέλου Κατσέλη και αδελφή της πολιτικού και οικονομολόγου Λούκας Κατσέλη. Ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με την πολιτική και υπήρξε βουλευτής εκλεγόμενη στην Β΄Αθήνας. Εδώ και αρκετό καιρό εγκατέλειψε τα "κοινά'' και εμφανίζεται σε παραστάσεις στο θέατρο. Έχει μια κόρη την Σάντρα με τον σύζυγό της Νάσο Καλογερόπουλο.
 
Φιλμογραφία
Ένας νομοταγής πολίτης (1974) [Ιουλία]
Ο φαντασμένος (1973) [Νάσα Καρασίνη]
Ερωτιάρης του γλυκού νερού (1972)
Ένα ασύλληπτο κορόιδο (1969) [Λίζα Χαρούπογλου]
Η γενιά των ηρώων (1969) [Κατερίνα]
Δόκτωρ Ζι-Βέγγος (1968) [Λευκή Μαρκοπούλου]
Νυμφίος ανύμφευτος (1967) [Αλέκα -Λαπάκη]

2 σχόλια:

Γιασεμί είπε...

Εχει μια κορη την Σαντρα.

Ανώνυμος είπε...

Έχει κι ένα συζυγο. Τον Νασο Καλογεροπουλο τον οποίο πουθενά κανεις δεν αναφερει.Γιατί;