ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Ματίνα Καρρά
Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1944. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1965. Έχει ''δανείσει'' τη φωνή της σε πολλούς ήρωες κινουμένων σχεδίων που έχει προβάλει η τηλεόραση, όπως ''Κάντυ-Κάντυ'', ''Dragon Ball'',''Χάιντι'', ''Μικρή Λουλού'', ''Πίπη η φακιδομύτη'', ''Η Μαρία της γειτονιάς'', ''Η Μαρία Σιμένα,''Η Μαρουλίτσα'', ''Η Χιονάτη'', ''Η Εσμεράλντα'' κλπ και έχει λάβει μέρος ως αφηγήτρια σε πάρα πολλά παιδικά παραμύθια, βιβλία, παιδικές ιστορίες και σε DVD. Επίσης έχει λάβει μέρος σε πολλές παιδικές σειρές του ραδιοφώνου όπως και σε παιδικές παραστάσεις στο θέατρο. Σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Γεωγλερή και μητέρα του ηθοποιού Σαράντου Γεωγλερή.
Φιλμογραφία
Ο αρχοντοχωριάτης (1977)
Άννα Λουκάστα (1977)
Αγριόπαπια (1977)
Το άνθος του κάκτου (1977)
Ο βασιλικός (1976)
Ζωή χωρίς χαμόγελο (1971)
Όταν ήμουν 16 χρονών (1970)
Πληγωμένα νιάτα (1969)
3 τρελλοί για δέσιμο (1969) [Λίζα Στεφανίδου]
Πρελούδιο (1968)
Για μια τρύπια δραχμή (1968)
Ο σατράπης (1968) [Ντίνα]
Ο σατράπης (1967)
Οι άγγελοι της αμαρτίας (1966)
Δοκιμασία (1966) [Βίκυ Μακρή]
Κάλλιο πέντε και στο χέρι (1965) [Κλαίρη Κωνσταντινέα]
Ο μεγάλος όρκος (1965)
Περάστε την πρώτη του μηνός (1965) [Ελένη]
Θα σε κάνω βασίλισσα (1964) [Ειρήνη]
Η γέφυρα της ευτυχίας (1964)
Τα 201 καναρίνια (1964) [Καίτη]
Καπετάνιος για κλάματα (1961)

Δεν υπάρχουν σχόλια: