ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

Μαρίνα Παυλίδου
Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Θεοδοσιάδη το 1970. Υπήρξε στενή οικογενειακή φίλη του Νίκου Σταυρίδη. Εγκατέλειψε πολύ νωρίς το θέατρο και σήμερα ζει στην Εκάλη έχοντας αποκτήσει έναν γιο.
Φιλμογραφία
Ο άνθρωπος ρολόι (1972) [Κατίνα Ακριβού-Κοσμάτου]
Ο θείος μου ο Ιπποκράτης (1972) [Σοφία Καραγκιαούρη]
Ο Πατούχας (1972) [Μαρουλή]
Ο κάου μπόι του Μεταξουργείου (1971)
Ο παραγιός μου ο ραλίστας (1971)
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970)
Έμπαινε Μανωλιό! (1970) [Λενιώ]
Ξύπνα καυμένε Περικλή (1969)
3 τρελλοί για δέσιμο (1969) [Τζούλια Τσακίρη]
Η θυρωρίνα (1968) [Αννούλα]
Ψυχραιμία Ναπολέων (1968) [Λίλη]
Ο τσαχπίνης (1968)
Ο χαζομπαμπάς (1967)

Δεν υπάρχουν σχόλια: