ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ - ΒΕΜΠΟΥ

Μαρία Βούλγαρη - Βέμπου
Γεννήθηκε το 1931 στην Αθήνα. Σύζυγός της υπήρξε ο Ανδρέας Βέμπος αδελφός της Σοφίας Βέμπο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 1960 και απέκτησαν δυο γιους, το 1963 και 1966. Απόφοιτος της σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο ήταν το 1952 στη παράσταση ''Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας''. Έλαβε μέρος σε λίγες κινηματογραφικές ταινίες ερμηνεύοντας δεύτερους ρόλους.
Φιλμογραφία
Ο αλύγιστος (1968)
Ο ατσίδας (1962) [Βούλα Μαυροφρύδη]
Δουλέψτε για να φάτε / Χαραμοφάηδες (1961) [Κλειώ]
Έξω οι κλέφτες (1961) [Τριανταφυλλιά Αδάμαντα]
Το έξυπνο πουλί (1961) [Ηρώ Δαλέζη]
Σαρακατσανισσα (1959)[Αγγέλα, αποπλανημένη μητέρα από τον Δήμο Σκαφίδα]
Ο δρόμος με τις ακακίες (1956)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεννηθηκε το 1931 στην Αθηνα.Συζυγος της υπηρξε ο Ανδρεας Βεμπος αδελφος της Σοφιας Βεμπο.