ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ

Χριστόφορος Χειμάρας
Γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1903.
Φιλμογραφία
Μέρες του ΄36 (1972) [πρωθυπουργός]
Ιπποκράτης και δημοκρατία (1972)

Αυτή η γη είναι δική μας (1967)
Η γυμνή Ταξιαρχία (1965) [Σπύρος Καραγιάννης]

Η νύφη το ‘σκασε (1962)
Το μπλόκο (1965)
Τα Χριστούγεννα του αλήτη (1962) [Λουκάς]
Το μυστικό του κόκκινου μανδύα (1960) [Ξύδης]
Η λίμνη των πόθων (1958)[Καλιμπούκας]
Ο Φανούρης και το σόι του (1957) [Σόλων Δελακώτσος]
Όνειρα κοριτσιών (1953)
Οι Γερμανοί ξανάρχονται... (1948)[επιστάτης νευρολογικής κλινικής]

Δεν υπάρχουν σχόλια: