ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

ΑΝΘΗ ΓΟΥΝΑΡΗ

Ανθή Γούναρη (Ευανθία Παράσχη)
Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1937 και σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Κινηματογράφου-Θεάτρου. Σύζυγος του ηθοποιού Κώστα Χατζόγλου.
Γιος της είναι το μέλος του συγκροτήματος ''Ημισκούμπρια'' Μυθριδάτης.
Φιλμογραφία
Και δειλός και τολμηρός (1989)
Αγία Αναστασία η φαρμακολύτρια (1986)
Αγία Βαρβάρα (1986)
Εν πλω (1986)
Άγιος Παντελεήμων (1985)
Ο αδέξιος εραστής (1985)
Τα τούβλα (1985)
Και κλααάμα στα σχολεία!... (1984)
Το τραγούδι της επιστροφής (1983)
Η μανούλα, το μανούλι και ο παίδαρος (1982)
Της πολιτσμάνας το κάγκελο (1981)
Καθένας με την τρέλα του (1980)
Ρένα... να η ευκαιρία (1980)
Ο φαλακρός μαθητής (1979)
Τα παιδιά της πιάτσας (1979)
20 γυναίκες κι Εγώ (1973)
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)
Αναζήτησις... (1972)
Επτά χρόνια γάμου (1972) [Μαίρη]
Ερωτιάρης του γλυκού νερού (1972)
Μια ελληνίδα στο χαρέμι (1971)
Οι αμαρτωλοί (1971)
Η θεία μου η χίπισσα (1970)
Ο παιχνιδιάρης (1970)
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)
Η Παριζιάνα (1969)
Ξύπνα Βασίλη (1969)
Ορατότης μηδέν (1969)
Όταν η πόλις πεθαίνει (1969)
Το ανθρωπάκι (1969) [Ζωζώκα Κοπέογλου]
Για ποιον χτυπά η... κουδούνα (1968)

Δεν υπάρχουν σχόλια: