ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

ΕΥΑ ΦΡΥΔΑΚΗ

Εύα Φρυδάκη
Γεννήθηκε στην Αθήνα 1937 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ελληνικού Ωδείου. Υπήρξε δεύτερη σύζυγος του ηθοποιού και παραγωγού Κώστα Πίτσιου.
Φιλμογραφία
Έρωτας και προδοσία (197)
Οι αμαρτωλοί (1971)
Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (1970)

Γυμνοί στο δρόμο (1969)
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)
Κακός, ψυχρός και ανάποδος (1969)
Ληστεία στην Αθήνα (1969)
Ξύπνα Βασίλη (1969)
Ο γίγας της Κυψέλης (1969) [Ανθούλα]
Ο Στρατής παραστράτησε (1969)
Όταν η πόλις πεθαίνη (1969)
Ο Ρωμηός έχει φιλότιμο (1968) [Λένα]
Ο τρελός τάχει 400 (1968) [μοδίστρα]

Ένας κλέφτης...με φιλότιμο (1968)[ΩΣ ΦΩΦΩ ΦΡΥΔΑΚΗ]
Το πιο λαμπρό μπουζούκι (1968)
Μιράντα αγάπη μου (1966)
Πλήγωσες την αγάπη μου (1966)
Οι στιγματισμένοι (1966)
Ο γυρισμός της μάνας (1964)
Ορφανή στους πέντε δρόμους (1964)
Μας κρύβουν τον ήλιο (1963)
Αμαρτωλά χέρια (1963) [Μιρέλα Ζάχου]


Δεν υπάρχουν σχόλια: