ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

ΟΛΓΑ ΤΟΥΡΝΑΚΗ

Όλγα Τουρνάκη
Γεννήθηκε το 1933 στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας. Απόφοιτος της σχολής του Εθνικού Θεάτρου με μεγάλη πορεία στο θέατρο. Από το 1955 έως το 2004, έλαβε μέρος σε 90 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.Έγινε γνωστή από τις εξαιρετικές της ερμηνείες σε σίριαλ της τηλεόρασης που έλαβε μέρος.
Φιλμογραφία
Φθινοπωρινή επιστροφή (2001)
Και επί γης ειρήνη (1999)
Οι μαγεμένοι (1995)
Γάμος στο περιθώριο (1989) [Ευλαμπία]
Αθώος ή ένοχος; (1989)
Στο δρόμο του θεού (1982)
Ο ήλιος του θανάτου (1978)
1922 : Ο ξεριζωμός της Ιωνίας του Ελληνισμού (1978) [μάνα Ηλία]
Οι προστάτες (1973)
Μια μάνα κατηγορείται (1972)
Οι ξενιτεμένοι (1972)
Ερωτικά παιχνίδια (1960)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεννηθηκε το 1933 στην Αντις Αμπεμπα της Αιθιοπιας.

Ανώνυμος είπε...

επαιξε και στην Λαμψη μαζι με τον Κωστα Τερζακη, Και την Θεοδωρα Σιαρκου