ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1974). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ.

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

ΜΙΡΑΝΤΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μιράντα Ζαφειροπούλου
Ηθοποιός με μεγάλη καριέρα στο θέατρο. Γεννήθηκε το 1945 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Πειραϊκού Θεάτρου. Είχε αναδειχθεί Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του 1968.
Φιλμογραφία
Παναγής Λελόνης (1978)
Τζίνα του Μαυροειδή (1977) [Τζίνα]
Η Ελένη του Χαμέρη (1976) [Ελένη]
Η λεωφόρος του μίσους (1971)
Μαριχουάνα stop! (1971) [Μελίτα Καμβύση]
Ο αχαΐρευτος (1970) [Πόπη]
Ο τυχεράκιας (1968) [1968]


Δεν υπάρχουν σχόλια: