ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

ΜΙΡΑΝΤΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μιράντα Ζαφειροπούλου
Ηθοποιός με μεγάλη καριέρα στο θέατρο. Γεννήθηκε το 1945 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Πειραϊκού Θεάτρου. Είχε αναδειχθεί Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του 1968.
Φιλμογραφία
Παναγής Λελόνης (1978)
Τζίνα του Μαυροειδή (1977) [Τζίνα]
Η Ελένη του Χαμέρη (1976) [Ελένη]
Η λεωφόρος του μίσους (1971)
Μαριχουάνα stop! (1971) [Μελίτα Καμβύση]
Ο αχαΐρευτος (1970) [Πόπη]
Ο τυχεράκιας (1968) [1968]

Δεν υπάρχουν σχόλια: