ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ή ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.retrodb.gr, ΤΟ www.cine.gr, ΤΟ www.sansimera.gr ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

ΜΙΡΑΝΤΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μιράντα Ζαφειροπούλου
Ηθοποιός με μεγάλη καριέρα στο θέατρο. Γεννήθηκε το 1945 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Πειραϊκού Θεάτρου. Είχε αναδειχθεί Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του 1968.
Φιλμογραφία
Παναγής Λελόνης (1978)
Τζίνα του Μαυροειδή (1977) [Τζίνα]
Η Ελένη του Χαμέρη (1976) [Ελένη]
Η λεωφόρος του μίσους (1971)
Μαριχουάνα stop! (1971) [Μελίτα Καμβύση]
Ο αχαΐρευτος (1970) [Πόπη]
Ο τυχεράκιας (1968) [1968]


Δεν υπάρχουν σχόλια: