ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2011

ΤΑΣΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τάσος Πολυχρονόπουλος
Το 1995 έλαβε μέρος σε δυο παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου. 
Φιλμογραφία
Πανδώρα (2006)
Γαλάζιο φόρεμα (2005) [(διοικητής αστυνομίας)]
Ο τοκογλύφος (2003)
Απ' το χιόνι (1993)
Τα παιδιά του ονείρου (1993)
Ταξίδι στην Αυστραλία (1990)
Η μάνα της φόνισσας (1989)
Θα το πάρεις το κορίτσι; (1989)
Το πέρασμα (1989)
Εξάρχεια ώρα 12 (1988)
Λόρδαν ο βάρβαρος (1987)
Ο κλοιός (1987) [Μπάλλας]
Το κομπιούτερ του θανάτου (1987) [(διευθυντής εταιρείας)]
Αγάπησα έναν Πόντιο (1986)
Ο ιππότης της λακούβας (1986)
Αγία Ακυλίνα Ζαγκλιβερίου (1986)
Οι «Πόντιοι» (1986)
Αγόρια στην πορνεία (1985)
Η γυναικάρα με τα πράσινα (1985)
Η σκιάχτρα (1985) [(χωρικός)]
Ο υπηρέτης (1985)
Ο άνθρωπος που το`παιζε πολύ (1983)
Άγγελος (1982)
Εγώ... και το πουλί μου (1982)
Απίθανοι, αλλιώτικοι κι ωραίοι... (1982)
Κέρατο... στο κέρατο! (1982)
Είσαι στην ΕΟΚ... μάθε για την ΕΟΚ (1981)
Πάμε για... καφέ;! (1981)
Ο Κος ΕΞΟΥΣΙΑΣ (1980)
1922 (1978)
Η δίκη των δικαστών (1974)
Ο Ιπποκράτης και η Δημοκρατία (1972)
Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση (1971)

Η βουλευτίνα (1966)[στην ουρά για το λεωφορείο]
Φως, νερό, τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966)

Δεν υπάρχουν σχόλια: