ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΦΙΔΗΣ

Γιώργος Ζαϊφίδης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939 (άλλη πηγή αναφέρει το 1937) σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και Πέλου Κατσέλη (αποφοίτησε από τη δεύτερη το 1966). ήταν σύζυγος της ηθοποιού Μάγδας Λέκκα. Πέθανε στις 6 Ιουλίου 2006.
Φιλμογραφία
Χειμωνιάτικη νοσταλγία (2004)
Σατανάδες στα σχολεία (1982)
Τα όπλα μου ρίχνουν λουλούδια (1981)
Η βαλίτσα του παπά (1978)
Συνομωσία στη Μεσόγειο (1975)
Βρώμικη παρθένα (1975)
Ισιδώρα (1975)
Ένα τανκς στο... κρεββάτι μου (1975) [συνταγματάρχης Χατζημανέας]
Συνωμοσία στη Μεσόγειο (1975)
Τα χρώματα της ίριδος (1974)
Αγάπη μου Ουάουα (1974)
Οι πολεμισταί της ειρήνης (1973)
Οι Προστάτες (1973)
Θανάσης ο πιο γρήγορος τρελλός / Δικτάτωρ καλεί Θανάση (1973)
Θέμα συνειδήσεως (1973)
Με φόβο και πάθος (1972)

Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)
Η Ρένα είναι "οφ-σάιντ" (1972)
Το Ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)[αστυνόμος Γρηγοριάδης]
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)
Δώστε τα χέρια (1971)
Ολοκαύτωμα (1971)
Οι τελευταίοι του Ρούπελ (1971)
Ο δρόμος των ηρώων (1971)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
Στη μάχη της Κρήτης (1970)
Τα αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση (1970)
Η γενιά των ηρώων (1969)
Ο αντάρτης του βάλτου (1969)
Η λεωφόρος της προδοσίας (1969)
Ξύπνα κορόιδο... (1969)
ΟΧΙ (1969)
Βυζαντινή ραψωδία (1968)
Ο βιασμός μιας παρθένας (1966) [Αντώνης]

Κορόιδο γαμπρέ (1962)

Η μουσίτσα (1959)[στη δεξίωση]
Ο θείος από τον Καναδά (1959)[νοικάρης]
Δουλειές με φούντες (1959)
Ζάλογγο, το κάστρο της λευτεριάς (1959)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κηδευτηκε στο νεκροταφειο της Καλλιθεας....

Σινεφίλ είπε...

Κάτω οι άνδρες (1971) (Γιώργος, φίλος Χάρη-Ντόρας)