ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

ΕΛΛΗ ΛΟΙΖΟΥ

Έλλη Λοϊζου
Φιλμογραφία
I love Karditsa (2010) [μαντάμ]
Η λεωφόρος του μίσους (1971)
Αδυναμίες (1969)
Ξύπνα καϋμένε Περικλή (1969)

Αλτ! Και σ`Εφαγα. Εδώ Προκόπης... (1969)
Η ζηλιάρα (1968)
Φωνές (1968)
Πέρα από λουλούδια και χρώματα (1968)

Ο πιο καλός ο μαθητής (1968)
Ο Μικές παντρεύεται (1968)[Κατινάκι]
Ο τρελλός τάχει 400 (1968) [Σούζι]
Άνευ όρων (1968)
Μιας πεντάρας νειάτα (1967)
Νύχτα γάμου (1967)

Δεν υπάρχουν σχόλια: