ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

ΑΛΕΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Αλέκος Αναστασιάδης
Φιλμογραφία
Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται (1953)
Το κλειδί της ευτυχίας (1953)[σιορ Γερασιμάκης Ντελαφρέπα, πατέρας του Παγή]
Ο Φαταούλας (1952)[Αριστείδης Καράμπαμπας, αδελφός Φανούρη]
Ο πύργος των ιπποτών (1952) [Αριστείδης Καπούλης]
Μια νύχτα στον Παράδεισο (1951) [Τρύφων Δαμιανός]
Τα τέσσερα σκαλοπάτια (1951) [Σπύρος Νταβίρας]
Ο μεθύστακας (1950)


Δεν υπάρχουν σχόλια: