ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΕΓΚΑΣ

Χρήστος Νέγκας
Χρήστος Νέγκας ήταν Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1936. Το 1960 πραγματοποίησε την πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση, στην ταινία "Το αγρίμι". Έπαιξε στον κινηματογράφο κυρίως σε δραματικούς αλλά και σε κωμικούς ρόλους. Πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο Σούνιο ενώ κολυμπούσε (είχε γευματίσει πριν), στις 21 Ιουνίου του 1981. Το όνομα του ηθοποιού δόθηκε στο Δημοτικό θερινό κινηματογράφο της Ζακύνθου . Απέκτησε μία κόρη, την ραδιοφωνική παραγωγό Αθηναΐδα Νέγκα.
Φιλμογραφία
Το χαμόγελο της Πυθίας (1979)
Αέρα! Αέρα! Αέρα! (1972)
Δώστε τα χέρια (1971) [Χρήστος Αποστόλου]
Για την τιμή και για τον έρωτα (1969) [ανθυπολοχαγός Σπύρος Κλαδάς]
Η κραυγή μιας αθώας (1969) [Αλέξης Βεργής]
Η μεγάλη Ανάσταση (1969) [Θανάσης]
Πληγωμένα νιάτα (1969)
Τόσα όνειρα στους δρόμους (1968) 

Οι αντίζηλοι (1968) [Πάνος Βιδάλης]
Αντίο για πάντα (1967) [Χρήστος]
Δακρυσμένα μάτια (1967) [Αλέκος]
Καρδιές που ξέρουν ν`αγαπούν (1967) [Βαγγέλης]
Ο μεθύστακας του λιμανιού (1967) [Φοίβος Στρατής]
Αγάπη που δεν σβήνει ο χρόνος (1966)
Εμείς οι αμαρτωλοί (1966)
Παράνομοι πόθοι (1966)
Επιχείρησις Δούρειος Ίππος (1966)
Η αχάριστη (1966)
Κατάρα με δέρνει βαριά (1965)
Κλαίω και σ`αναζητώ (1965) [Τώνης Δαναλής]
Ο ουρανοκατέβατος (1965) [Τίμος Μπιρμπιλόπουλος]
Φτωχολογιά (1965)
Απονη Ζωή (1964) [Πέτρος Γαλάνης]
Κάτι να καίει (1964) [Φάνης]
Έκλαψα πικρά για σένα (1964) [Βάγγος Παπαδόπουλος]
Η δική σου μοίρα με σέρνει (1964) [Αλέξης Βιτάλης]
Πόνεσα πολύ για σένα (1964) [Κώστας Χαρίδημος]
Η μοδιστρουλα (1964)

Ο πολύτεκνος (1964)
Ορφανή στους πέντε δρόμους (1964)
Παιδί μου, δεν αμάρτησα (1964) [Δημήτρης]
Φεύγω με πίκρα στα ξένα (1964) [Γιώργος Χατζηνικολής]
Ο μπαμπάς μου κι εγώ (1963) [Γιώργος]
Χίλιες παρά μία νύχτες (1960)
Το αγρίμι (1960)[Ντίνος, φίλος Ανδρέα]
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ 
https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/
ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: