ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ελένη Σταυροπούλου
Ηθοποιός και τραγουδίστρια.
Φιλμογραφία
Πρόσωπο με πρόσωπο [Βαρβάρα] (1966)
Γεύση (1966)

Είναι βαρύς ο πόνος μου (1965)[Μαρία]
Η γυναίκα μου τρελάθηκε [Βάσω] (1966)
Πρόσωπο με πρόσωπο (1966)[Βαρβάρα]
Ο θαλασσόλυκος [Φανή] (1964)
Το κορίτσι της Κυριακής (1964)[Άννα Δελμούζου]
Ο θάνατος του παλικαριού (1961)[Πούλια Μαριόλη]

Δεν υπάρχουν σχόλια: