ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

ΔΩΡΑ ΦΥΤΙΖΑ

Δώρα Φύτιζα 
Φιλμογραφία
Αστερισμός της Παρθένου (1973)
Διακοπές στο Βιετνάμ (1971) [Μαριώ]
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971)
Το φρούριο των αθανάτων (1971)
Ο επαναστάτης ποπολάρος (1971)
Ο κατεργάρης (1971) [Ευδοξία (Κική) Βαρνή]
Στη μάχη της Κρήτης (1970)
Όταν ο πόλις πεθαίνει (1969)
Ένα ασύλληπτο κορόιδο (1969) [Ελπίδα]
Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)
Μια κυρία στα μπουζούκια (1968)
Αγάπη και αίμα (1968)
Όλγα αγάπη μου (1968)

1 σχόλιο:

liuf&alex productions είπε...

δωρα φυτιζα [τονος στο υ ] οχι φυτιτζη ΘΑΝΟΣ 15/5/16