ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

ΣΑΣΑ ΚΑΣΤΟΥΡΑ

Σάσα (Αναστασία) Καστούρα
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8 Οκτωβρίου 1940. Εμφανίστηκε στο θέατρο το 1962. Μέλος του Κ.Κ.Ε. και υποψήφια βουλευτής στην Α΄Θεσσαλονίκης το 1993 και το 1996. Σύζυγός της, ο οπερατέρ Παύλος Φιλίππου. Πέθανε στις 17/06/2014 σε ηλικία 74 ετών από καρκίνο.
Φιλμογραφία
e-mail (2000) [Θάλεια]
Το κυνήγι του λαγού (1999)
Προσπαθώ αλλά... τίποτα (ο χασοδίκης) (1989) [Τζένη]
Το χρέος του μπάτσου (1989) 
Οι απάνθρωποι (1972)
Οι εκβιαστές (1972)
Η ζαβολιάρα (1971) [Στέλλα Βαρδάκα]
Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά (1970) [Κίτυ Γράντη]
Ζητούνται γαμπροί με προίκα (1970)
Ο μεγάλος ένοχος (1970)[τραγουδίστρια] 
Η τύχη μου τρελάθηκε... (1970) [Μαρίνα Μαγκλάρα]
Ο ξεροκέφαλος (1970) [Θεοδώρα Γαϊτανοφρύδη]
Γιατί με πρόδωσες (1969)
Ο τσαχπίνης (1968)
Οι μνηστήρες της Πηνελόπης (1968) [Τζένη]
Τρελλός παλαβός και Βέγγος (1968) [Κατίνα]
Αθήνα η κλοπή της οδού Σταδίου (1968) 
Ένας απένταρος λεφτάς (1967)
Η κοροϊδάρα (1967) [Άντζελα Μπίρκα]
Καλώς ήλθε το δολλάριο (1967) [Τζίνα]
Πατέρα κάτσε φρόνιμα (1967) [Τζούλια]
Διπλοπενιές (1966)Σύντομο διάλειμμα (1966)[νοσοκόμα στο ΚΑΤ] 
Σύντομο διάλειμμα (1966)
Ο πόνος του μπεκρή (1966) [Βούλα Λογοθέτη]
Φίφης ο ακτύπητος (1966)
Η Εύα δεν... αμάρτησε (1965)
Ενωμένοι στη ζωή και στο θάνατο (1964)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

wrai gynaika me agapi marimar.

Ανώνυμος είπε...

Ωραιότατη και συμπαθέστατη, αλλά καμία περίπτωση να γεννήθηκε το 1944.

Ανώνυμος είπε...

πεθανε κ κηδευτηκε στη θεσσαλονικη, στις 17/06/2014 σε ηλικια 74 ετων