ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1974).
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΛΟΥΧΟΣ

Βασίλης Μαλούχος
Γεννήθηκε στη Δημητσάνα Γορτυνίας το 1936. Είναι αδελφός του επίσης ηθοποιοί Γιάννη Μαλούχου. Έδωσε μεγάλο αγώνα να σώσει τους δυο γιους του από τα ναρκωτικά, αλλά έχασε τον ένα από αυτήν την αιτία το 2000, ενώ τον άλλον σε τροχαίο δυστύχημα το 2009.
Φιλμογραφία
Ο Κοντός και οι Μνηστήρες (1988)
Της Παλαβής (1988)
Μπρος Γκρεμός και Πίσω Ρέμα (1987)
Ο Δυναστείας (1985)
Μήτσος... ο ρεζίλης / Ο γλυκοψεύτης (1984) [υποψήφιος γαμπρός]
Ζητείται Δράκος (1983)
Η Δημοκρατία του Νέφους (1983)
Θύρα 7 Η Μεγάλη Στιγμή (1983) [επιθεωρητής Μανακας]
Αντάρτες των πόλεων (1972) [Θύμιος]
Αέρα,αέρα,αέρα (1972)
Ο Αγαθιάρης και η Ατσίδα (1971)
Ο τρελοπενηντάρης (1971) [Ιάκωβος]
Υποβρύχιον: Παπανικολής (1971) [δίοπος Κατσικογιάννης]
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970) [Φρίξος]
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970) [πατριώτης με βόμβα]
Η περιπτερού (1970)
Η ταξιτζού (1970)
Για την τιμή και για τον έρωτα (1969)
Αχ! Αυτή η γυναίκα μου (1967) [Στάθης]

Αυτοί που Ξέχασαν το Θεό (1964) [Μάκης]
Παιδί μου, Δεν Αμάρτησα (1964)
Φυγή (1963)
Αγάπη και θύελλα (1961)

Διαβόλου κάλτσα (1961)[Σωκράτης]
Η Λίζα και η άλλη (1961) [Κωνσταντίνος Ιατρίδης]


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επαιζε και στην ταινια διαβολου καλτσα.Λεγοταν Σωκρατης.