ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ

Γιώργος Τσαούσης
Φιλμογραφία
Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)[παρουσιαστής εκπομπής στην τηλεόραση]
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)
Μαριχουάνα stop! (1971)
Ο επαναστάτης ποπολάρος (1971)
Οι αμαρτωλοί (1971)
Η Μεσόγειος φλέγεται (1970)
Ο απίθανος (1970)
Ο αχαΐρευτος (1970)
Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)[παρέα Σταθοπούλου]
Οι μνηστήρες της Πηνελόπης (1968) [Σωτήρης]
Αχ! Αυτή η γυναίκα μου (1967) [Φαίδων]
Το πιο λαμπρό αστέρι (1967)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στους μνηστηρες της Πηνελοπης λεγοταν Σωτηρης.