ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

ΜΠΙΛΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Μπίλλυ Κωνσταντοπούλου
Γεννήθηκε 1928 στο Άλωρον Πέλλης και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. ΕΡΓΑ ΤΗΣ: Νίκος Δενδραμής: ευπατρίδης της σκηνής (Καστανιώτης) . Σύζυγος του μεγάλου ηθοποιού Νίκου Δενδραμή. Εγκατέλειψε πολύ νωρίς το θέατρο.
Φιλμογραφία
Μαρίνος Κοντάρας (1948) [Λεμονιά]
Ο Γολγοθάς μιας ορφανής (1954)[Μαρία Μερσίνα, αδελφή Νίκου]
Ο μεθύστακας (1950) [Άννα]
Οχυρό 27 (1948)
Ένα ελεύθερο κορίτσι (1973)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεννήθηκε 1928 στο Άλωρον Πέλλης και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.
ΕΡΓΑ ΤΗΣ: Νίκος Δενδραμής: ευπατρίδης της σκηνής (Καστανιώτης)

panos t.

Χρήστος Αλεξίου είπε...

Υπάρχει,απεβίωσε ;

Ανώνυμος είπε...

Η Μπίλλυ Κωνσταντοπούλου πέθανε το Μάρτιο σε ηλικία 90 ετών όπως αναφέρει ο Γιώργος Παπαστεφάνου σε ανάρτησή του στο φέισμπουκ, μιλώντας βασικά για την κόρη της θρυλικής θείας Λένας και κάνοντας αναφορά και στο Νίκο Δενδραμή και τη Μπίλλυ Κωνσταντοπούλου.