ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

ΗΛΙΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ

Ηλίας Καπετανίδης
Γεννήθηκε το 1941 και αποσύρθηκε νωρίς από την υποκριτική, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Πέθανε το 2001.
Φιλμογραφία
Μάνια (1985)
Άγρια οικογένεια (1979)
The two faces of love / Πιο θερμή και από τον ήλιο (1972) [Ρωμανίδης]
Ο κύριος σταθμάρχης (1972)
Αγάπησα μια... πολυθρόνα (1971)[φίλος Βουτσά]
Η ταξιτζού (1970) [πελάτης ταξί]
Γυναίκες πολυτελείας (1970)
Χριστινιώ: Ο θρύλος μιας αγάπης (1970) [Λουκάς]
Μια ζωή χωρίς αγάπη (1970)
Γύρω μας γκρεμίστηκαν όλα (1970) 
Για την τιμή και για τον έρωτα (1969)
Ο γίγας της Κυψέλης (1969)
Καινούργια μέρα χάραξε (1969)
Το φθινόπωρο μιας καρδιάς (1969)
Ο τζαναμπέτης (1969)
Όταν η πόλις πεθαίνη (1969)
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)
Ψυχραιμία Ναπολέων (1968)
Ο τρελλός τάχει 400 (1968) [γιατρός φρενοκομείου]
Κάτι κουρασμένα παλικάρια (1967)[υπάλληλος ξενοδοχείου]

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια του Θεόδωρου Έξαρχου (ότι σχετική πληροφορία μπόρεσα να κρατήσω) γεννήθηκε το 1941. Ασχολήθηκε επίσης και με τη διαφήμιση όμως λόγω προβλημάτων υγείας αποσύρθηκε νωρίς από την υποκριτική. Πέθανε το 2001.