ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

ΠΟΠΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

Πόπη Δεληγιάννη
Γεννηθηκε το 1905.
Φιλμογραφία
Να`τανε το 13, να `πεφτε σ`εμάς (1970)
Ο ακτύπητος κτυπήθηκε (1970)
Ο Θανάσης η Ιουλιέττα και τα λουκάνικα (1970)
Αδυναμίες (1969)
Ησαΐα... μη χορεύεις (1969)
Κακός, ψυχρός και ανάποδος (1969)
Ξύπνα κορόιδο... (1969)
Τα παιδιά του λιμανιού (1969)
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969)
Η ζηλιάρα (1968)
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)
Ωραία Αιγιώτισσα (1968)
Ο Ρωμηός έχει φιλότιμο (1968) [μητέρα Φωφώς]
Σήκω χόρεψε συρτάκι (1967) [Ματίνα]
Καρδιές που ξέρουν ν`αγαπούν (1967)
Του χωρισμού το τραίνο (1967)
Αχ!.. και νά΄μουν άντρας (1966)
Ο πόνος του μπεκρή (1966)
Μια γυναίκα κατηγορείται (1966)
Τώρα που φεύγω απ' τη ζωή (1966)
Ιστορία μιας ζωής (1965)
Κλαίω και σ`αναζητώ (1965)
Στοργή (1965)
Άγγελοι χωρίς φτερά (1965)
Το φυλαχτό της μάνας (1965)
Έκλεψα τη γυναίκα μου (1964)
Οι κληρονόμοι (1964)
Σχολή για σωφερίνες / Ο Βέγγος σωφεράντζα (1964)
Η ψεύτρα (1963)
7 μέρες ψέματα (1963)
Θεέ μου δωσ`μου το φως μου (1963)
Ο ταυρομάχος προχωρεί!.. (1963)
Πονεμένη μητέρα (1962)
Προδομένη αγάπη (1962) [Παγώνα]
Κατήφορος (1961)
Κασσιανή (1960)
Κυριακάτικοι ήρωες / Οι άσσοι του γηπέδου (1956)
Γυναίκες δίχως άντρες (1954)[μάνα με σαλεμένα λογικά, που ψάχνει μάταια το γιο της(έχει πνιγεί) ανάμεσα στους ναυτικούς που επέστρεψαν στο νησί (στην αρχή της ταινίας)]
Οι μεγάλοι δρόμοι (1953)[μητέρα Νίκου]
Προ παντός ψυχραιμία (1951)

Δεν υπάρχουν σχόλια: