ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

ΠΟΠΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

Πόπη Δεληγιάννη
Γεννηθηκε το 1905.
Φιλμογραφία
Να`τανε το 13, να `πεφτε σ`εμάς (1970)
Ο ακτύπητος κτυπήθηκε (1970)
Ο Θανάσης η Ιουλιέττα και τα λουκάνικα (1970)
Αδυναμίες (1969)
Ησαΐα... μη χορεύεις (1969)
Κακός, ψυχρός και ανάποδος (1969)
Ξύπνα κορόιδο... (1969)
Τα παιδιά του λιμανιού (1969)
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969)
Η ζηλιάρα (1968)
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)
Ωραία Αιγιώτισσα (1968)
Ο Ρωμηός έχει φιλότιμο (1968) [μητέρα Φωφώς]
Σήκω χόρεψε συρτάκι (1967) [Ματίνα]
Καρδιές που ξέρουν ν`αγαπούν (1967)
Του χωρισμού το τραίνο (1967)
Αχ!.. και νά΄μουν άντρας (1966)
Ο πόνος του μπεκρή (1966)
Μια γυναίκα κατηγορείται (1966)
Τώρα που φεύγω απ' τη ζωή (1966)
Ιστορία μιας ζωής (1965)[κ. Παπαδήμα]
Κλαίω και σ`αναζητώ (1965)
Στοργή (1965)
Άγγελοι χωρίς φτερά (1965)
Το φυλαχτό της μάνας (1965)
Έκλεψα τη γυναίκα μου (1964)
Οι κληρονόμοι (1964)
Σχολή για σωφερίνες / Ο Βέγγος σωφεράντζα (1964)
Η ψεύτρα (1963)
7 μέρες ψέματα (1963)
Θεέ μου δωσ`μου το φως μου (1963)
Ο ταυρομάχος προχωρεί!.. (1963)
Πονεμένη μητέρα (1962)
Προδομένη αγάπη (1962) [Παγώνα]
Κατήφορος (1961)
Κασσιανή (1960)
Κυριακάτικοι ήρωες / Οι άσσοι του γηπέδου (1956)
Γυναίκες δίχως άντρες (1954)[μάνα με σαλεμένα λογικά, που ψάχνει μάταια το γιο της(έχει πνιγεί) ανάμεσα στους ναυτικούς που επέστρεψαν στο νησί (στην αρχή της ταινίας)]
Οι μεγάλοι δρόμοι (1953)[μητέρα Νίκου]
Προ παντός ψυχραιμία (1951)

Δεν υπάρχουν σχόλια: