ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ

Γιώργος Γιαλούρης
Ηλεκτρολόγος και ηθοποιός, με πολλά χρόνια στις Η.Π.Α.
Φιλμογραφία
Ένα ασύλληπτο κορόιδο (1969)
Τα παιδιά του λιμανιού  (1969)
Ψυχραιμία Ναπολέων (1968)
Τρελλός παλαβός και Βέγγος (1968) [αδελφός]
Ένας ιππότης με τσαρούχια (1968)
Δόκτωρ Ζι-Βέγγος (1968)[κλέφτης κουλουριών]
Βοήθεια ο Βέγγος φανερός πράκτωρ 000 (1967)[ΞΟΥ-ΜΟΥ]
Ο παπατρέχας (1966)[αδελφός Χαρίκλειας]
Το βλακόμουτρο (1965)
Έξω φτώχεια και καλή καρδιά (1964)[εργαζόμενος στο θέατρο]
Ο θάνατος θα ξανάρθει (1961)[θεατής αγώνα κατς]


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη φωτογραφία με το βέγγο εμφανίζεται ο Δημήτρης Πιατάς.

Λεόντιος Πετμεζας

kostratinos είπε...

Ο Πιατάς είναι γεννημένος το 1951. Η ταινία είναι του 1967. Δεν νομίζω ο συγκεκριμένος να είναι ο 16χρονος Πιατάς. Σίγουρα είναι ο Γιαλούρης και τσέκαρέ το από την τανία ''Τρελός παλαβός και Βέγγος'' που είναι ένας από τα αδέλφια της Ανουσάκη
Ευχαριστώ πολύ
Κώστας - Βέροια

liuf&alex productions είπε...

Εχεις μπερδεψει τον ΓΙΑΛΟΥΡΗ με τον ΛΙΝΑΡΔΑΤΟ .-.-- εδω στη φωτο. ειναι ο ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ επισης σ'ολες αυτες τις ταινιες, επαιξε ο ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ. Σου ειπα οτι στον ΠΑΠΑΤΡΕΧΑ, τον αδελφο χαρικλειας επαιζε ο ΛΙΝΑΑΡΔΑΤΟΣ . Στην απονομη επαινων στους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ,ΟΤΑΝ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ φωναξε ''ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ' δες ποιος παει να το παρει .-- ΘΑΝΟΣ 12/05/2016