ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΗΣ

Γιώργος Μάζης
Γεννήθηκε το 1938 στην Ελευσίνα.  Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών . Έχει λάβει μέρος κυρίως ως αφηγητής (λόγω της πολύ σοβαρής και βαριάς φωνής του), σε πολλές ξένες παιδικές ταινίες και σειρές (''Κάντυ-Κάντυ'', ''Η πεντάμορφη και το τέρας'', ''Ρομπέν των δασών'', ''Καρουζέλ'', ''Ποντικομικρούλης 2''κλπ). Επίσης έχει πολύ αξιόλογη καριέρα στο θέατρο.Παντρεύτηκε τη δεκαετία του '70 με την ηθοποιό Ελπίδα Μπραουδάκη αλλά χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα. 
Φιλμογραφία
Η σημασία του να είναι κανείς σοβαρός (2010)
Στρέλλα (2008) [Κολοκούσης]
Η βίλα των οργίων (1987)
Ρομαντικό σημείωμα (1978)
Άννα Λουκάστα (1977)
Ο θίασος (1975)
Οι πολεμισταί της ειρήνης (1973)
Ο εχθρός του λαού (1972)
Ας με κρίνουν οι ένορκοι (1969)[Στέφανος, φίλος και συνάδελφος Δημήτρη]
Αγωνία (1969)
Η αρχόντισσα του λιμανιού (1969)
Μια κυρία στα μπουζούκια (1968)
Τα δύο πόδια σ' ένα... παπούτσι! (1967)
Μέχρι το πλοίο (1966)
Εμείς οι αμαρτωλοί (1966)
Λίγο πριν ξημερώσει (1963)
Ματωμένα στέφανα (1961)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ http://eliaserver.elia.org.gr:8080/LSelia/images_View/1E31.126.JPG

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεννήθηκε στην Ελευσίνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών.

panos t.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια του Θεόδωρου Έξαρχου δεν γεννήθηκε το 1943 αλλά το 1938.