ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΤΥΜΒΙΟΣ

Κώστας Τύμβιος
Γεννήθηκε 1940 στη Λευκωσία και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη, από όπου αποφοίτησε το 1961. Συνεργάστηκε και με το Ελεύθερο Κυπριακό Θέατρο (1959-1960). Από το 1974 έως το 1984 έλαβε μέρος σε 28 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
Φιλμογραφία
Κόμιξ-Ιστορίες με εικόνες (1988) [αφηγητής]
Μελισσοκόμος (1986)
Ο βιασμός της Αφροδίτης (1985) [Ευαγόρας]
Όταν οι ρόδες χορεύουν (1984)
Χαζοπούλια της Κύπρου (1975)
Οι εκδικηταί της Κύπρου (1974)
Δόκτωρ Ζι-Βέγγος (1968) [Αύγουστος] 
Όταν τα ψάρια βγήκαν στη στεριά (1967) [τουρίστας] 
Το κορίτσι της οργής (1967)
Βοήθεια, ο Βέγγος ''φανερός πράκτωρ''000 (1967)
Σταυραετοί (1963)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: