ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

Δήμητρα Δημητριάδου
Κύπρια ηθοποιός με αξιόλογη πορεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1941 και σπούδασε στο City Literary Institute του Λονδίνου. Από τους πρώτους ηθοποιούς του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου το 1971. Έχει ''δανείσει'' τη φωνή της σε πολλές παιδικές σειρές κινουμένων σχεδίων. Σύζυγος του Μιχάλη Μπαλή.
Φιλμογραφία
Blues για τη Νέδη Ράιαν (2006)
Αναζητώντας την ευτυχία (1972) [Μαρίνα]
Κλεμμένος έρωτας (1972) [Μαρίνα]
Διακοπές στην Κύπρο μας (1971) [Ρένα]
Αναστενάζουν οι πενιές (1970) [Τζένη Καρρά]
Το τελευταίο φιλί (1970)
Δάκρυα και διπλοπενιές (1969)
Αγάπες και καημοί (1967)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά Υπάρχουν μικρά λάθη στις σιερές "Πανσέληνος", "Για την αγάπη σου" και "Άνεμοι του πάθους" δεν έπαιξε άλλα άλλη ηθοποιός με το ίδιο όνομα

Pandelis είπε...

Τις μπλέξατε. Η Δήμητρα Δημητριάδου στην οποία αναφέρεται το βιογραφικό δεν είναι η ίδια με την ηθοποιό που παίζει τώρα με το ίδιο όνομα σε Κυπριακές σειρές.

Συνωνυμία.