ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΦΟΥΔΑΚΗΣ

Αντώνης Κουφουδάκης
Γεννήθηκε το 1935 στον Πειραιά. Ηθοποιός και καλλιτεχνικός φωτογράφος. Γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου και στη Σχολή Μουσικού Θεάτρου Μενέλαου Θεοφανίδη. Απέκτησε άδεια ασκήσεως ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο και άρχισε να εμφανίζεται στο μουσικό θέατρο. Διέκοψε νωρίς για προσωπικούς λόγους τη σταδιοδρομία του και ασχολήθηκε με τη φωτογραφία. Δημιούργησε δικό του στούντιο και ασχολήθηκε με την καλλιτεχνική φωτογραφία. Αναφέρεται και ως ''Τώνης Διονυσίου''. Πέθανε το 2016 στο Λαγονήσι.
Φιλμογραφία
Δυο έξυπνα κορόιδα (1971)[κομμωτής]
Διακοπές στο Βιετνάμ (1971)ΩΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
Ένας Κίτσος στα μπουζούκια (1970)ΩΣ ΤΩΝΗΣ ΚΟΥΦΟΥΔΑΚΗΣ
Θου-Βου φαλακρός πράκτωρ (επιχείρησις: Γης μαδιάμ) (1969)
Είναι ένας... τρελλός τρελλός Βέγγος (1965)
Άπονη ζωή (1964)

Ο καταφερτζής (1964)
Τα δίδυμα (1964)[καφετζής]
Ο πολύτεκνος (1964)[παίρνει συνέντευξη από τον Βέγγο]
Ο Ιππόλυτος και το βιολί του (1963)
Ο τρελλάρας (1963)[Αντώνης, προπατζής]
Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης (1963)
Το τυχερό πανταλόνι (1963)
Ο χρυσός και ο τενεκές (1962)[μουσικός]
Χριστίνα (1960)

1 σχόλιο:

liuf&alex productions είπε...

''ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ'' 1964 ρολος [καφετζης] ΘΑΝΟΣ