ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

ΛΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ

Λίνα Οικονομίδου
Η Λίνα Οικονομίδου έπαιξε σε αρκετές ταινίες στην δεκαετία του 1960 σε ρόλους του μικρού χαριτωμένου κοριτσιού σε ως επί το πλείστον δραματικές ταινίες. Ο πατέρας της ήταν θυρωρός στην «Φίνος Φίλμ».
Φιλμογραφία
Αδυναμίες (1969) [κόρη]
Η θυσία μιας γυναίκας (1969) [Λίνα]
Θέλω πίσω το παιδί μου (1969) [Λίνα]
Ο πουλημένος άνθρωπος (1967)
Δρόσω η αρχοντοπούλα (1967)

Τι κι αν γεννήθηκα φτωχός (1967)
Αν όλες οι γυναίκες του κόσμου... (1967) [μικρή]
Μαζί σου για πάντα (1966)
Διπλοπενιές (1966)[παιδί της Βουγιουκλάκη]
Ο γυρισμός του στρατιώτη (1966) [Λενάκι]

Κάλλιο πέντε και στο χέρι (1965)
Προδωμένη (1965)

Η τιμωρία (1965) [Λίζα]
Η ζωή μου ανήκει σε σένα (1965)
Ξαναγύρισε κοντά μου (1965)

Καρδιά μου πάψε να πονάς (1965) [Καιτούλα Αναγνωστοπούλου]
Καταιγίδα (1965) [μικρή]
Ο επαναστάτης (1965)
Ο μεγάλος όρκος (1965) [Μαρία]
Μοντέρνα Σταχτοπούτα (1965) [μικρή]
Το θαύμα της Μεγαλόχαρης (1965) [ Λίζα Μερκάτη]
Έκλαψα πικρά για σένα (1964)
Ένας μεγάλος έρωτας (1964)

Πόνεσα πολύ για σένα (1964) [Σοφία Χαρίδημου]

1 σχόλιο:

Μιχάλης Μιχαλόπουλος είπε...

Τι έγινε αυτό τοόμορφο κοριτσάκι;Όποιος γνωρίζει...ας μας ενημερώσει...