ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

ΛΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ

Λίνα Οικονομίδου
Η Λίνα Οικονομίδου έπαιξε σε αρκετές ταινίες στην δεκαετία του 1960 σε ρόλους του μικρού χαριτωμένου κοριτσιού σε ως επί το πλείστον δραματικές ταινίες. Ο πατέρας της ήταν θυρωρός στην «Φίνος Φίλμ».
Φιλμογραφία
Αδυναμίες (1969) [κόρη]
Η θυσία μιας γυναίκας (1969) [Λίνα]
Θέλω πίσω το παιδί μου (1969) [Λίνα]
Ο πουλημένος άνθρωπος (1967)
Δρόσω η αρχοντοπούλα (1967)

Τι κι αν γεννήθηκα φτωχός (1967)
Αν όλες οι γυναίκες του κόσμου... (1967) [μικρή]
Μαζί σου για πάντα (1966)
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966)[παιδί της Βουγιουκλάκη]
Διπλοπενιές (1966)[παιδί της Βουγιουκλάκη]
Ο γυρισμός του στρατιώτη (1966) [Λενάκι]

Κάλλιο πέντε και στο χέρι (1965)
Προδωμένη (1965)

Η τιμωρία (1965) [Λίζα]
Η ζωή μου ανήκει σε σένα (1965)
Ξαναγύρισε κοντά μου (1965)

Καρδιά μου πάψε να πονάς (1965) [Καιτούλα Αναγνωστοπούλου]
Καταιγίδα (1965) [μικρή]
Ο επαναστάτης (1965)
Ο μεγάλος όρκος (1965) [Μαρία]
Μοντέρνα Σταχτοπούτα (1965) [μικρή]
Το θαύμα της Μεγαλόχαρης (1965) [ Λίζα Μερκάτη]
Έκλαψα πικρά για σένα (1964)
Ένας μεγάλος έρωτας (1964)

Πόνεσα πολύ για σένα (1964) [Σοφία Χαρίδημου]

1 σχόλιο:

Μιχάλης Μιχαλόπουλος είπε...

Τι έγινε αυτό τοόμορφο κοριτσάκι;Όποιος γνωρίζει...ας μας ενημερώσει...