ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

ΧΡΥΣΑ ΚΟΖΥΡΗ

Χρύσα ή Χρυσή Κοζύρη
Γεννήθηκε το 1940 στη Μυτιλήνη και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Κόρη της ηθοποιού Ίλιας Λιβυκού και του δικηγόρου Κοζύρη.
Φιλμογραφία
Γράμμος (1971)
Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)
Η κόμησσα της φάμπρικας (1969)
Δραπέτες του Μπουλκές (1969)
Ο παραμυθάς (1969)
Γοργοπόταμος (1968)
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966)
Ήρωες (1966)
Ο νικητής (1965)
Απαγωγή (1964)
Ο τελευταίος πειρασμός (1964)
Διωγμός (1964) [νοσοκόμα]
Κάθε λιμάνι και καϋμός (1964)
Απουσία (1963)

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Γεννήθηκε στην Μυτιλήνη όπου ο πατέρας της ήταν νομάρχης Λέσβου.εκει γνωρίστηκε και η μητέρα της με την Μαρίκα Κοτοπούλη και ξεκίνησε την καριέρα της.