ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

ΕΛΣΑ ΡΙΖΟΥ

Έλσα (Ελευθερία) Ρίζου -Λαμπροπούλου
Γεννήθηκε στις 25 Μαίου 1929 (άλλη πηγή αναφέρει το 1933 κι άλλη το 1938). Σύζυγος του Νίκου Ρίζου με τον οποίο απέκτησε έναν γιο τον Κωνσταντίνο.
Φιλμογραφία
Ένας κοντός θα μας σώσει! (1981) [Μάρθα "Χριστίνα" Τσακίρη]
Ένας τρελός τρελός αεροπειρατής (1973) [Μποσταντζή]
Ο αισιόδοξος (1973) [Νίτσα Κωστίδου]
Αγάπη μου παληόγρια (1972) [Νίτσα]
Συμμορία εραστών (1972)
Εθελοντής στον έρωτα (1971) [Σοφία Ραΐζη]
Η περιπτερού (1970)
Ο νάνος και οι επτά Χιονάτες (1970) [Μάγδα]
Ο γόης (1969) [Κατίνα Καραζέρη]
Η αρχόντισα κι ο αλήτης (1968) [Μαριώ]
Ο τυχεράκιας (1968) [Σουζάνα]
Ο μπαμπάς μου ο τεντυμπόυς (1966)
Χωρίσαμε ένα δειλινό (1966) [Καίτη]
Διχασμός (1965)
Ένα έξυπνο έξυπνο... μούτρο (1965) [Τούλα]
Κάτι να καίει (1964) [Άννα]
Οι κληρονόμοι (1964) [Φώφη]
Ο Μιχαλιός του 14ου συντάγματος (1962) [Μαριώ]

Η ελληνίδα και ο έρωτας (1962)
Τέρμα τα δίφραγκα (1962)
Οι γαμπροί της ευτυχίας (1962) [Γιούλα Ταρνιάτη]
Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός (1961) [Ρέα Ζουγκαλά-Ζαρκαδοπούλου]
Επιστροφή από το μέτωπο (1959)
Οι κληρονόμοι του Καραμπουμπούνα (1959) [Μίρκα]
Η κυρά μας η μαμμή (1958) [Ελένη]
Το εισπρακτοράκι (1958)
Πρωτευουσιάνικες περιπέτειες (1956) [καμαριέρα]
Τρία κοθώνια του Συντάγματος (1956)
Το σωφεράκι (1953) [Κική]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Έλσα Ρίζου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25/5/1929.