ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΖΟΓΛΟΥ

Κώστας Αρζόγλου
Ο Κώστας Αρζόγλου είναι Έλληνας ηθοποιός.
Γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1947. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου, απ' όπου αποφοίτησε το 1969. Ο ίδιος δηλώνει ότι έχει εργαστεί και ως οικοδόμος, μεταφραστής, έμπορος και στατιστικολόγος, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.
Αποτέλεσε ιδρυτικό στέλεχος του Ελεύθερου Θεάτρου το 1970. Συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και επιθεωρήσεις στο Άλσος Παγκρατίου, ενώ συνεργάστηκε με τους θιάσους της Έλλης Λαμπέτη, του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, του Αλέκου Αλεξανδράκη κ.ά. Στον κινηματογράφο, συνεργάστηκε με τη Μελίνα Μερκούρη και την Έλεν Μπέρνστιν.
Το 1984 ιδρύει τη δική του θεατρική ομάδα, το "Αεικίνητο".
Στις 15 Αυγούστου του 1987 παντρεύτηκε την Έλενα Ακρίτα. Το 1993 απέκτησαν το γιο τους, Παύλο, νονά του οποίου ήταν η ηθοποιός Αλίκη Βουγιουκλάκη, και πήραν διαζύγιο το 1996.( Έχει κάνει 4 γάμους και έχει πάρει 4 διαζύγια. Πρώτος γάμος με την ηθοποιό Υβόννη Μαλτέζου, δεύτερος με την επίσης ηθοποιό Βέρα Κρούσκα, τρίτος με την Έλενα Ακρίτα με την οποία απέκτησαν και το γιο τους και τέταρτος με τη Χαρά Αρζόγλου επίσης ηθοποιός - επίσης είχε σχέση με τη Βελγίδα Εστέλ-Μαριόν και απέκτησε δυο κόρες) . Κατοικεί στην Πετρούπολη, όπου είναι δημοτικός σύμβουλος κι έχει αναλάβει το Φεστιβάλ Πέτρας.
Υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βορείου Αιγαίου, περίοδο κατά την οποία κατηγορήθηκε για κακοδιαχείριση των οικονομικών του θεάτρου μαζί με οκτώ πρώην μέλη των διοικήσεων.
Έχει παίξει σε πολυάριθμα θεατρικά έργα, ενώ επίσης τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία επίσης πολλών θεατρικών παραστάσεων. Το 2007, συμμετείχε ως κριτής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα "Dream Show" του Alpha TV.
Φιλμογραφία
Υπολοχαγός Νατάσσα (1970)
Ιωάννης ο βίαιος (1973) [Χρήστος Χριστοφορίδης]
Τα χρώματα της ίριδος (1974) [ερωτώμενος στο δρόμο]
Κραυγή γυναικών  (1978) [μελετητής της Βίβλου]
Και ξανά προς τη δόξα τραβά (1980)
Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980) [δημοσιογράφος Γιώργος]
Ο καιρός των Ελλήνων (1981)
Όστρια - Το τέλος του παιχνιδιού (1984) [Άρης]
Η τιμή της αγάπης (1984)
Νοκ άουτ (1986) [Κώστας]
Οι αριθμημένοι (1998) [Αλέξης Γιώτης]
Να μ`αγαπάς  (2003) [συνεντευξιαστής]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/groups/418822554972791/photos/
ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

1 σχόλιο:

Myrto Ioannidoy είπε...

Έχει κάνει 4 γάμους και έχει πάρει 4 διαζύγια.Πρώτος γάμος με την ηθοποιό Υβόννη Μαλτέζου,δεύτερος με την επίσης ηθοποιό Βέρα Κρούσκα,τρίτος με την Έλενα Ακρίτα με την οποία απέκτησαν κ το γιο τους και τέταρτος με τη Χαρά Αρζόγλου,επίσης ηθοποιός.