ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ

Βασίλης Μητσάκης
Γεννήθηκε 1935 στους Σοφάδες Καρδίτσας και σπούδασε στη Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, από όπου αποφοίτησε το 1960. Επίσης σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Σχολή Καλών Τεχνών. Το 1982 συγκρότησε θίασο με την επωνυμία «Θεατές» και έπαιξε σε δικά του έργα. Ο θίασος στεγάστηκε αρχικά στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας και στα τέλη της δεκαετίας του 1980 περιόδευσε στη Γεωργία της Σοβιετικής Ένωσης. Το 1993 ο θίασος στεγάστηκε στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου και στη συνέχεια στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου της πόλης. Από το 1995 έως το 1997 υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης που το εμπλούτισε με τοπική δραματική σχολή. Σύζυγος της ηθοποιού Αμαλίας Γκίζα.
Φιλμογραφία
Η ώρα του λύκου (1979) [Μάρκος Τάης]
Η δαιμονισμένη (1975)
Οκέι, φίλε (1974) [Τεντ Μπάρας]
Σεξομανία (1974) [Νικόλαος Αντωνίου]
Το σφάλμα (1974) [Στηβ Άντριους]
Στα δίχτυα της αράχνης (1973)
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972) [Νεόφυτος]
Μπουμ Ταραταζούμ (1972) [Κρόνιος]
Ναι μεν, αλλά... (1972)
Οι σατανάδες της νύχτας (1972)
Σουλιώτες (1972)
Ως την τελευταία στιγμή (1972) [Κωνσταντίνος Μαυρολέων]
Η κόρη του ήλιου (1971)
Δώστε τα χέρια (1971)
Ολοκαύτωμα (1971) [Ιάσωνας Φαναριώτης]
Παπαφλέσσας / Η μεγάλη στιγμή του '21 (1971)
Πυρετός στην άσφαλτο (1967)

Μέχρι το πλοίο (1966)

Δεν υπάρχουν σχόλια: