ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΟΥΒΑΝΕΛΗΣ

Γιώργος Γιουβανέλης
Φιλμογραφία

Πόνεσα πολύ για σένα (1964)
Τα δάκρυα μου είναι καυτά (1964)
Δύσκολοι δρόμοι (1965) [μικρός]
5.000 ψέμματα (1966) [Δημητράκης]
Αιχμάλωτοι του πεπρωμένου (1966)
Το σπίτι των ανέμων (1966) [μικρός Ιορδανίδης]
Πυρετός στην άσφαλτο (1967)
Του χωρισμού το τραίνο (1967)
Το χρήμα ήταν βρώμικο  (1967)
Η κοινωνία μας αδίκησε (1967)
Γυμνοί στο δρόμο (1969)
Ένας άνδρας με συνείδηση (1969) ["σπουργίτης"]
Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969) [μικρός]
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό... (1969) 
Το φθινόπωρο μιας καρδιάς (1969)
Φίλησέ με πριν Φύγεις για πάντα (1969)
Φτωχογειτονιά αγάπη μου (1969) [Παντελής]
Η μεγάλη Ανάσταση (1969)
Εσένα μόνο αγαπώ (1970) [Κωνσταντής]

Δεν υπάρχουν σχόλια: