ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ

Κώστας Μπακάλης
Γεννήθηκε το 1942 στα Ιωάννινα. Πέθανε στις 5 Φεβρουαρίου 2018 και ετάφη στο κοιμητήριο Αμαρουσίου.
 
Φιλμογραφία
Χαϊδάρι Ωρα 3:30 αποδράσατε (1967)
Έμπαινε Κίτσο (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Γοργοπόταμος (1968)
Αγάπησα έναν προδότη (1969)

Γράμμος (1971)[Λοχίας]
1922 (1978)
Αγώνας χωρίς τέλος (1979)
Τα διαμάντια δε λεν ψέματα (1980)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980)
Ο παρθενοκυνηγός (1980)
Ο Κος ΕΞΟΥΣΙΑΣ (1980)
Πάμε για... καφέ;! (1981)
Η ερωμένη  (1981) [ερευνητής της αστυνομίας]
Η νονά (1981)
Το αίμα των αγαλμάτων (1981)
Το μεγάλο ρουθούνι (1981)
Τροχονόμος... Βαρβάρα (1981)
Βασικά... καλησπέρα σας / Οι ραδιοπειρατές (1982)
Εγώ... και το πουλί μου (1982)
Το παιδί του σωλήνα (1982)
Καμικάζι τσαντάκιας (1982)
Γρανίτα από μελάνι (1983)
Ο άνθρωπος που το`παιζε πολύ (1983)
Η κόντρα (1983)
Σιδηρά κυρία (1983)
Το ψώνιο (1983)
Λούφα και παραλλαγή (1984) [ανθυπασπιστής]
Παπα-turbo (μας πήραν και τα... ράσα!) (1984) [Φώτης]
Η σκιάχτρα (1985) [(πρόεδρος)]
Ο δυναστείας (1985)
Αγόρια στην πορνεία (1985)
Άγιος Παντελεήμων (1985)
Μια γυναικάρα στα μπουζούκια (1985)
Μια παπαδιά στα μπουζούκια νο2 (1985) [μεθυσμένος]
Αγάπησα έναν Πόντιο (1986)
Ο Ρόκυ (1986)
Μερικοί το προτιμούν ηλεκτρονικό (1986)
Αγία Βαρβάρα (1986)
Κορίτσια στο βούρκο (1986)
Οι «Πόντιοι» (1986)
Απουσίες (1987)
Αγιοι Κυπριανός και Ιουστίνη (1987)
Για μια χούφτα... τούβλα (1987)
Λόρδαν ο βάρβαρος (1987)
Μπουλντόζας κι ερωτιάρης (1987) [Αργύρης]
Ο Σαλονικιός (1987)
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε... αλλά ο Ψάλτης μένει (1987) [αστυνόμος]
Ραδιοπειρατή αγάπη μου (1987) [Σπορίδης]
Ο Τσιτσιολίνος (1987)

Τα ντερέκια (1987) [ιδιοκτήτης ταβέρνας]
Made in Greece (1988)
Ο μικρός μεγάλος Νίντζα (1988)
Αλεξιπτωτιστής για... κλάματα (1988) [υποδιοικητής Ανέστης] 
Έρωτας στη σκιά του φόβου (1988) [αστυνόμος]
Τσιμπήστε μας κι αφήστε μας (1988)
Κατίνα και το σόι της (1988) [Μήτσος Μαϊμπούλογλου]
Απαγωγή στα τυφλά (1989) [αστυνόμος]
Η μάνα της φόνισσας (1989) [Μιχάλης]
Ο παραχαράκτης (1989) [Φώτης]
Ο τελευταίος τίμιος Ρωμηός (1989)
Ο δραπέτης (1991) [Βασίλαρος]
Τα παιδιά του ονείρου (1993)

1 σχόλιο:

MARO B. είπε...

"Εφυγε" στις 5/2/2018.Ετάφη στο κοιμητήριο Αμαρουσίου στις 6/2/2018