ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ

Κώστας Μπακάλης
Γεννήθηκε το 1942 στα Ιωάννινα.

Φιλμογραφία
Χαϊδάρι Ωρα 3:30 αποδράσατε (1967)
Γοργοπόταμος (1968)
Αγάπησα έναν προδότη (1969)

Γράμμος (1971)[Λοχίας]
1922 (1978)
Αγώνας χωρίς τέλος (1979)
Τα διαμάντια δε λεν ψέματα (1980)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980)
Ο παρθενοκυνηγός (1980)
Ο Κος ΕΞΟΥΣΙΑΣ (1980)
Πάμε για... καφέ;! (1981)
Η ερωμένη  (1981) [ερευνητής της αστυνομίας]
Η νονά (1981)
Το αίμα των αγαλμάτων (1981)
Το μεγάλο ρουθούνι (1981)
Τροχονόμος... Βαρβάρα (1981)
Βασικά... καλησπέρα σας / Οι ραδιοπειρατές (1982)
Εγώ... και το πουλί μου (1982)
Το παιδί του σωλήνα (1982)
Καμικάζι τσαντάκιας (1982)
Γρανίτα από μελάνι (1983)
Ο άνθρωπος που το`παιζε πολύ (1983)
Η κόντρα (1983)
Σιδηρά κυρία (1983)
Το ψώνιο (1983)
Λούφα και παραλλαγή (1984) [ανθυπασπιστής]
Παπα-turbo (μας πήραν και τα... ράσα!) (1984) [Φώτης]
Η σκιάχτρα (1985) [(πρόεδρος)]
Ο δυναστείας (1985)
Αγόρια στην πορνεία (1985)
Άγιος Παντελεήμων (1985)
Μια γυναικάρα στα μπουζούκια (1985)
Μια παπαδιά στα μπουζούκια νο2 (1985) [μεθυσμένος]
Αγάπησα έναν Πόντιο (1986)
Ο Ρόκυ (1986)
Μερικοί το προτιμούν ηλεκτρονικό (1986)
Αγία Βαρβάρα (1986)
Κορίτσια στο βούρκο (1986)
Οι «Πόντιοι» (1986)
Απουσίες (1987)
Αγιοι Κυπριανός και Ιουστίνη (1987)
Για μια χούφτα... τούβλα (1987)
Λόρδαν ο βάρβαρος (1987)
Μπουλντόζας κι ερωτιάρης (1987) [Αργύρης]
Ο Σαλονικιός (1987)
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε... αλλά ο Ψάλτης μένει (1987) [αστυνόμος]
Ραδιοπειρατή αγάπη μου (1987) [Σπορίδης]
Ο Τσιτσιολίνος (1987)

Τα ντερέκια (1987) [ιδιοκτήτης ταβέρνας]
Made in Greece (1988)
Ο μικρός μεγάλος Νίντζα (1988)
Αλεξιπτωτιστής για... κλάματα (1988) [υποδιοικητής Ανέστης] 
Έρωτας στη σκιά του φόβου (1988) [αστυνόμος]
Τσιμπήστε μας κι αφήστε μας (1988)
Κατίνα και το σόι της (1988) [Μήτσος Μαϊμπούλογλου]
Απαγωγή στα τυφλά (1989) [αστυνόμος]
Η μάνα της φόνισσας (1989) [Μιχάλης]
Ο παραχαράκτης (1989) [Φώτης]
Ο τελευταίος τίμιος Ρωμηός (1989)
Ο δραπέτης (1991) [Βασίλαρος]
Τα παιδιά του ονείρου (1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: