ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ή ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ www.retrodb.gr ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΡΙ ΠΑΝΤΑΖΗ

Μαρί (Μαρία) Πανταζή
Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Στέφανο Στρατηγό με τον οποίο απέκτησαν έναν γιο τον οποίο ονομάσανε κι΄αυτόν Στέφανο.
Φιλμογραφία

Αμόκ (1963)
Ίλιγγος (1963)
Νυχτοπερπατήματα (1964)
Τρία κορίτσια από την Αμέρικα (1964) [Έλεν Στούρου]
Το βλακόμουτρο (1965)
Το Τελευταίο Δάκρυ (1965)
Παίξε Μπουζούκι μου Γλυκό (1965) [Μήτση]
Αγάπη που δεν σβύνει ο χρόνος (1966)
Κατηγορώ την Κοινωνία (1966) [Αλίκη]
Η κόρη της Πενταγιώτισσας (1967)
Συντρίμια τα όνειρά μας (1967) [Σάσα]
Η καρδιά ενός αλήτη (1968)
Τόσα όνειρα στους δρόμους (1968)
Ο Ναύτης του Αιγαίου (1968) [Σόφη]
Θα κάνω πέτρα την καρδιά μου (1968) [Μπέτυ]
Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969)
Η Μεγάλη Ανάσταση (1969)
Η δίκη ενός αθώου (1969)
Ζαβολιές (1969) [Μαριγώ]
Ζητούνται γαμπροί με προίκα (1970)
Ο Προδότης πρέπει να Πεθάνει (1970)
7 χρόνια γάμου (1972)
Αναζήτησις... (1972)
Επτά χρόνια γάμου (1972)[Μάρα]

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Η Μαρι υπηρξε πολυ ομορφη κοπελλα στα νειατα της. Μεγαλωσαμε στον Αγιο Δημητριο της Κυψελης και οι περισσοτεροι ειμασταν "τσιμπιμενοι" μαζι της !!!! Νασε παντα καλα φιλη Μαρι και πολλα χαιρετισματα στον αδελφο σου τον Παυλο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
alexgarys@yahoo.com

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες που μας εδωσες,οντως ηταν ομορφη κοπελα.Μηπως ξερεις γιατι εγκατελειψε τοσο νωρις τα καλλιτεχνικα? Μηπως επειδη εκανε οικογενεια? Εχεις ακομα επαφες μαζι της σημερα? Ελπιζω να ειναι καλα.