ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

ΤΟΛΗΣ ΠΟΛΑΤΟΣ

Τόλης Πολάτος
Γεννήθηκε το 1945 και πέθανε το 2002.
Φιλμογραφία
Ο τρομοκράτης (1975)
Τα παιδιά της πιάτσας (1979)
Πονηρό θηλυκό... κατεργάρα γυναίκα! (1980) [Τόλης]
Ρένα... να η ευκαιρία (1980) [Λευτέρης Αποστόλου]
Ο Λαμπρούκος μπαλαντέρ (1981) [Μήτσος]
Ο καιρός των Ελλήνων (1981)
Η μανούλα το μανούλι και ο παίδαρος (1982) [Παναγιώτης]
Η δημοκρατία του νέφους (1983)
Στα σαγόνια της εφορίας (1983) 
Σιδηρά κυρία (1983)
Τι έχουν να δουν τα μάτια μου (1984)
Ο κυνηγός της χαμένης φαλάκρας (1985) [Παυσανίας Αρκουδέας]
Ο Βαμβακούλος και η γκολάρα του (1987) [Γκόρντον]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=208946156133355&set=a.102595320101773.1073741828.100010539152921&type=3&theater

6 σχόλια:

ΕΝ ΑΙΓΕΙΡΑ blog είπε...

Παιδια ο κυριος Πολλάτος ζει;

KOSTAS είπε...

Απ΄ότι ξέρω ναι

kimonas pollatos είπε...

δυστυχως οχι πεθανε το 2002 σε ηλικια 56 χρονων!ειμαι ο ο γυιος του κιμωνας πολλατος και στη τυχη βρηκα αυτο το blog

kimonas pollatos είπε...

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 1945

Νικος Λ. είπε...

Αιωνία του η μνήμη και θερμότατα συλληπητήρια στην οικογένεια του.
Ευχαριστώ για το γέλιο που μας προσέφερες.

stakovios είπε...

Λυπούμαστε ειλικρινά. Μήπως μπορείτε να μας δώσετε και την ακριβή ημερομηνία θανάτου;