ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΟΛΕΤΑ ΣΟΥΛΗ

Βιολέτα Σούλη
Γνωστή κομπάρσα. Τη βρήκαμε σε 62 ταινίες.
Φιλμογραφία 
Χαρούμενο ξεκίνημα (1954)
Φτώχεια έρως και κομπίνες (1956)
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958)
Η κυρά μας η μαμή (1958)[στη σκηνή που γεννάει η γυναίκα του Φέρμα]
Κάθε εμπόδιο για καλό (1958)[περαστική]
Νταντά με το ζόρι (1959)
Ένα νερό κυρά Βαγγελιώ (1959)[κάτοικος χωριού]
Περιπλανώμενοι Ιουδαίοι (1959)
Αστέρω (1959)
Οι δοσατζήδες (1959)
Δουλειές με φούντες (1959)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
Η μουσίτσα (1959)[στη δεξίωση]
Βοήθεια με παντρεύουνε (1960)[κ. Παπαδοπούλου στο σταθμο τρένου]
Καραγκούνα (1961)
Μυρτιά (1961)[κάτοικος περιοχής]
Η Μπέτυ παντρεύεται (1961)[γειτόνισσα]
Το δράμα μιας αμαρτωλής (1961)
Ποια είναι η Μαργαρίτα (1961) [Κατίνα]
Μην ερωτεύεσαι το Σάββατο.. (1962)[νοσοκόμα]
Θρίαμβος (1962)[στο θέατρο]
Το ταξίδι (1962)[γειτόνισσα]
Εξομολόγηση μιας μητέρας (1962)[αποχαιρετά το γιο της που πάει στον πόλεμο]
Το ταξίδι (1962)[στο κρεβάτι του νεκρού]
Ο ατσίδας (1962)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Αφοσίωση (1963)[στο πάρκο]
Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης (1963) [μητέρα Στέλιου]
Θα σε κάνω βασίλισσα (1964) [γειτόνισσα]
Ο παράς και ο φουκαράς (1964)[καθαρίστρια]
Το μπλόκο (1964)[βλέπει το μπλόκο και σπαράζει]
Λόλα (1964)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του (1964)[γειτόνισσα]
Κάλιο πέντε και στο χέρι (1965)[μαμή]
Το φυλακτό της μάνας (1965)[γειτόνισσα κ.Μαρίας]
Ιστορία μιας ζωής (1965)[υποψήφια οικιακή βοηθός]
Η πικραγαπημένη (1965)[θεία Μαρίας]
Άγγελοι χωρίς φτερά (1965)[γειτόνισσα]
Και οι 14 ήταν υπέροχοι (1965)[περιμένει να της πει τον καφέ η Καλουτά]
Οι εχθροί (1965)[στο σταθμό του τρένου]
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[κάτοικος χωριού]
Η Εύα δεν αμάρτησε (1965)[κ. Πόπη]
Οι εχθροί (1965)[στο σταθμό των τρένων]
Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα (1965)[στη κηδεία και γειτόνισσα]
Ο πόνος του μπεκρή (1966)[γειτόνισσα]
Η βουλευτίνα (1966)[στο κομμωτήριο]
Ο παπατρέχας (1966) [γειτόνισσα]
Ο φόβος (1966)[καλεσμένη στο γάμο]
Χωρίσαμε ένα δειλινό (1966)[στη κηδεία]
Κατηγορώ τους ανθρώπους (1966)[ένορκος]
Τα δύο πόδια σ' ένα... παπούτσι! (1967)
Ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα (1967)[πηγαίνει στο νοσοκομείο]
Πυρετός στην άσφαλτο (1967)[στην απονομή παράσημου]
Σαπίλα και αριστοκρατία (1967)[Ασημίνα]
Οι αντίζηλοι (1967)[γειτόνισσα]
Κάτι κουρασμένα παλικάρια (1967)[πίνει καφέ στην Ακρόπολη]
Τρελλός παλαβός και Βέγγος (1968)
Ένας κλέφτης με φιλότιμο (1968)[καλεσμένη σε πάρτι]
Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά (1969)[τρέχει όταν κηρύχθηκε ο πόλεμος, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ;]
Ο όρκος του νεκρού αδελφού (1969)
Τα δυο πόδια σ΄ένα παπούτσι (1969)[κυρά Ελένη/μητέρα Βαλσάμη]
Το λεβεντόπαιδο (1969) [Κατίνα]
Το... θύμα (1969)[μητέρα Σαπουντζάκη]
Αγάπησα μια πολυθρόνα (1971)[κυρά Λένα]

2 σχόλια:

liuf&alex productions είπε...

στη σκηνη που γενναει η γυναικα του Φερμα ''Η ΚΥΡΑ ΜΑΣ Η ΜΑΜΗ '' 1958 ΘΑΝΟΣ 28/05/2016

liuf&alex productions είπε...

στη σκηνη που γενναει η γυναικα του Φερμα ''Η ΚΥΡΑ ΜΑΣ Η ΜΑΜΗ '' 1958 ΘΑΝΟΣ 28/05/2016