ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

ΛΟΥΙΖΑ ΜΠΑΤΙΣΤΑ


Λουίζα Μπατίστα (Ελεούσα Λάππα)
Γεννήθηκε στη Λαμία το 1932. και απέκτησε άδεια άσκησης επαγγέλματος ηθοποιού από την αρμόδια εκείνη την εποχή Επιτροπή του υπουργείου Πολιτισμού.
Φιλμογραφία
Η κυρά μας η μαμμή (1958)
Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος (1960) [Λούσι]
Η Ρένα είναι «οφ-σάιντ» (1972
Ένα τανκς στο... κρεββάτι μου (1975)
Ο τρομοκράτης (1975)
Ο φαλακρός μαθητής (1979)
Τα παιδιά της πιάτσας (1979)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
Πίσω πόρτα (2000) [Κούλα]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: