ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗ

Γιούλη Σταμουλάκη
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα.Ο πρώτος σύζυγος της, ήταν ο τραγουδιστης Φίλιππος Νικολάου. Δεύτερος σύζυγός της είναι ο θεατρικός συγγραφέας και σεναριογράφος Βύρων Μακρίδης (πέθανε το Μάρτιο του 2013) και είναι μητριά του παρουσιαστή Μίλτου Μακρίδη.
Φιλμογραφία
Αμαρτωλά χέρια (1963) [Λιάνα]
Ο βιασμός μιας παρθένας (1966) [Ειρήνη Γαλιώτου]
Ματωμένη γη (1967)
Τα δύο πόδια σ' ένα... παπούτσι! (1967) [Σίσσυ]
Ξύπνα Βασίλη (1969)
Ο Στρατής παραστράτησε (1969) [Θάλεια Μόσχου]
Ένα αστείο κορίτσι (1970)
Όσο υπάρχει έρωτας (1970) 
Κάτω οι άντρες (1971)
Μια Ελληνίδα στο χαρέμι (1971) [Ζωζώ]
Σ' αγαπώ (1971)
Καταναλωτική κοινωνία (1971) 
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972) [Ερμίνα]
Τώρα θέλω τώρα (1980) [Ντολόρες]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωην συζυγος του τραγουδιστη Φιλιππου Νικολαου.

Ανώνυμος είπε...

Δευτερος συζυγος της ειναι ο θεατρικος συγγραφεας και σεναριογραφος Βυρων Μακριδης και ειναι μητρια του παρουσιαστη Μιλτου Μακριδη.